[#1] Prośba do użytkowników A 3000
Zwracam się z prośbą do użytkowników komputerów Amiga 3000 D którzy mają zamontowaną kartę procesorową CS MK II 68060/50. Mój problem polega na tym, że nie wiem, jakich przeróbek należy dokonać na płycie głównej A 3000 D by karta CS MK II 68060/50 mogła pracować w tym komputerze. Materiały dot. powyższego tematu, do których dotarłem w necie odbiegają od rzeczywistości. Proszę o wiarygodne informacje. Pozdrawiam.

[#2] Re: Prośba do użytkowników A 3000

@Wojtek, post #1

Przeglądałem forum i znalazłem tę wiadomość więc odp. mimo, że bylo to jakiś czas temu.
Nie trzeba ŻADNYCH przeróbek ale Amiga musi mieć kickstart co najmniej 3.0 - przy firmowo zainstalowanym 2.04 komputer wogóle się nie zabootuje z tą kartą.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem