[#100]
Re: Pokaz możliwości Deluxe Paint.
@RadoslawF,
post #99
Ano właśnie - masz takie a nie inne konfiguracje

A moje zaś- są jakie są - widać w stopce; przyzwoicie dopieszczone, ale do pełni szczęścia "internetowego" czegoś im brak.
A skoro przez osiem - dziesięć godzin dziennie siedzę służbowo przy ajbiemowskim pececie, czy przy jakimś Maku - no to i wygodniej mi ściągać poprzez te maszyny, a potem sobie przenosić na Amigi.
Aczkolwiek - kusi mnie, żeby jedną - tę moją "główną" - czyli A1200/060 - podpiąć na powrót do Netu. W łikendy, w czasie wolnym - mogłoby to być ciekawe. Teraz, przez ponad dwa miesiące bawiłem się fantastycznie z MorphOS na Miniaczu wypożyczonym - i te moje zabawy były skoncentrowane głównie na "udawaniu", że Miniacz z MOS to "prawie Klasyczna Amiga". Niezbyt to nowoczesne podejście, zapewne nie ku takim celom MorphOS skierowany - no, ale każdy po swojemu świruje

No i kilka wniosków z tej zabawy wyciągnąłem. Pierwszy, to taki, że gwałtownie potrzebuję własnego Miniacza z MOS. Drugi - że trzeba mi Amigi Classic z Zorro i kartą GFX. Podłączonej do Netu.
Pozdrawiam serdecznie
Des
Ja przez długi czas miałem traumę wywołaną zabawą z A1200 w zestawie "Surfer". Kupiłem w te pędy, jak się tylko zestaw pojawił, no i bardzo szybko się rozczarowałem, sprzedałem, powiedziałem sobie, że - "e, no nie - Amiga i Internet to nie to, co lubię". Ale - wszystko się zmienia, ewoluuje. Na dzień dzisiejszy nie mam już idiosynkrazji związanych z Amigą w Internecie.