[#1] Jest jakis zamieniacz okieniek wb?
Witam.Czy jest jakis inny program niz birdie ktory upiekszy mi ladnie okienka workbencha?
[#2] Re: Jest jakis zamieniacz okieniek wb?

@j, post #1

Birdie podklada tapety pod ramki okien. Nie slyszalem o innych programach ktore to samo robia. Natomiast jest wiele programow ktore zmieniaja gadzety okienek. Dlaczego chcesz inny program niz Birdie?
BTW: pod OS4 masz w systemie upiekszacz okienek WB
[#3] Re: Jest jakis zamieniacz okieniek wb?

@reactor, post #2

W mosie też, i co z tego? ;)

[#4] Re: Jest jakis zamieniacz okieniek wb?

@MinisterQ, post #3

szukam czegos pod gfx a1200 co zmieni np:gadzety okien.visual prefs odpada.
[#5] Re: Jest jakis zamieniacz okieniek wb?

@j, post #4

MCP

[#6] Re: Jest jakis zamieniacz okieniek wb?

@11MASTEr, post #5

Może Windows?
Pod UAE okienka niby te same, ale jakieś inne...też to ktoś zauważył?

[#7] Re: Jest jakis zamieniacz okieniek wb?

@j, post #4

ja polecam Birdie + MCP + DOpusMagellan II ze swoimi toolbar'ami w listerach :P

[#8] Re: Jest jakis zamieniacz okieniek wb?

@CzAjA, post #7

Ja po latach uűywania i zmieniania doszedîem do takiego zestawienia: oryginalne gadűety w oknach pokryte tylko skórâ birdie - szybkoôę, funkcjonalnoôc itp.

[#9] Re: Jest jakis zamieniacz okieniek wb?

@MinisterQ, post #3

W mosie też, i co z tego? ;)

A no to, ze kolega wyzej pytal o WB a nie o Ambienta ;)
[#10] Re: Jest jakis zamieniacz okieniek wb?

@11MASTEr, post #8

Birdie nie jest szybkie, każde okienko to dekodowanie jakiegoś obrazka ("skórki" jak ktoś woli). Nie wiadomo o jaką Amigę chodzi, jeśli z kartą gfx i ppc, to może jeszcze być.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem