[#1] AmigaKit - ceny
Witam!
Po pierwsze pozdrawiam moderatora i obiecuję już używać znaków diakrytycznych :) Od pewnego czasu choruję na Indivision AGA MK2, dzisiaj po wizycie na ww. stronie ok. godziny 10 sprzęt był w cenie ok. 125 euro bądź 105 funtów co dawało kwotę w okolicach 550 złotych. Przyznam, że ucieszyłem się niemiłosiernie i czekałem na dzisiejszy przelew na moje konto który zasiliłby rachunek na tyle abym wspomniany sprzęt zakupił. Około godziny 19 cena jednak wynosiła jak wcześniej 152 euro czyli znowu 650 złotych. Pytanie, czy oni mają tam losowe zniżki, czy też był to jakiś chwilowy rozgarbiasz na stronie?
[#2] Re: AmigaKit - ceny

@Krencik, post #1

a w Vesalii nie możez kupic ?
[#3] Re: AmigaKit - ceny

@Krencik, post #1

A to ciekawe, co piszesz... chyba zrobię sobie skrypt, który będzie wysyłal mi mejla, jak tylko cena się zmieni... ok, racja
[#4] Re: AmigaKit - ceny

@_arti, post #3

Sądzę, że to jednak ktoś u nich grzebał w ustawieniach strony. Gdy przeglądałem historię swoich zakupów o wspomnianej godzinie ceny jakie były przy moich pozycjach były dużo niższe od tych jakie zapłaciłem.
[#5] Re: AmigaKit - ceny

@Krencik, post #4

A może waluta ci się przestawiła z USD na Euro czy coś?
[#6] Re: AmigaKit - ceny

@_arti, post #5

O to chodzi właśnie że nie. Sprawdzałem cenę w Euro i Funtach i po przeliczeniu oscylowała własnie w okolicach 550 złotych. Żałuję teraz, że nie strzeliłem "skrinszota" :/
[#7] Re: AmigaKit - ceny

@Krencik, post #6

Może ta "magicznie niska" cena była po prostu bez VAT...
[#8] Re: AmigaKit - ceny

@stachu100, post #7

Wszystko możliwe, co znaczy, że musiałem trafić na jakieś chwilowe porządki na stronie bo przy każdej cenie jest informacja o tym że zawiera VAT. Ciekaw jestem tylko jakby zareagowli gdybym kupił jednak jakiś sprzęt w tej "promocji".
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem