[#1] Przeróbka SFD321/B SAMSUNG
Szukam opisu przeróbki tej stacji , Ale opisu sprawdzonego bo jest pare wersji w internecie i każda inaczej wygląda
proszą forumowicza który przerabiał taka stację według schematu internetowego i FDD działa w 100 proc
czyli schemat okazał się ok
[#2] Re: Przeróbka SFD321/B SAMSUNG

@mczaj, post #1

Ja przerabialem kiedys jedna stacje Samsunga jednak nie jestem w stanie powiedzic co to byl za model.
Jedynie moge pokazac fotke po przerobce. Sprawdz czy czasem nie jest podobna do Twojej

http://www.ppa.pl/artykuly/pics/sekcje/sprzet/cdtv4/T37.jpg
[#3] Re: Przeróbka SFD321/B SAMSUNG

@mczaj, post #1

[#4] Re: Przeróbka SFD321/B SAMSUNG

@mczaj, post #1

[#5] Re: Przeróbka SFD321/B SAMSUNG

@cichym, post #4

Ee tam jak ktoś nie szuka to tak jest
[#6] Re: Przeróbka SFD321/B SAMSUNG

@Dark_luke, post #5

szukam ale co przerobka to inaczej w na jednej fotce przylutowac z dc do pin2 na innej w calkiem innym miejcu ok
zrobilem wedlug fotki na niemieckiej stronie
zwarlem ds0 , przelutowalem rezystorek na rdy i dolny pin dc przylutowalem do pinu 2 na zlaczu fdd
nastepnie wyczyscilem te 4 zworki INUSE jutro bede testowal stacje

popełniłem przerobke wedlug
tekst pod linkiem

Ostatnia aktualizacja: 20.09.2012 19:11:35 przez mczaj
[#7] Re: Przeróbka SFD321/B SAMSUNG

@mczaj, post #6

Daj znać czy się udało.
[#8] Re: Przeróbka SFD321/B SAMSUNG

@mczaj, post #6

[#9] Re: Przeróbka SFD321/B SAMSUNG

@cichym, post #7

fdd z pc jak w tytule działa znakomicie ! ten stary rzęchol chinon to traktor :) teraz amigi nie słychac jak wczytuje dane
OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem