Czy istnieje jakis program, ktory umozliwia konwersje dokumentu Amigaguide do html? Wiem, ze mozna sobie makra w CEdzie porobic i zamienic taki dokument, ale pomyslalem, ze lepiej bedzie jak sie zapytam i moze znajde odpowiedz. :)
Spotkalem sie z TxtToHtml. Ale nie wiem jak dziala. Mam gdzies na dysku.
Jest tez cos takiego jak GuideML i w opcjach ma parametry HTMLheadf i HTMLfootf. Jako GUI do tego nalezy uzyc "R" (Guido Mersmanna). Tez nie wiem jakie beda skutki uzycia.
Sciagnalem i zadzialal. Moze nie do konca tak jak chcialem, ale zawsze. Wersja 3.6 (albo 3.9?) potrzebuje window.class v44. Moglby ktos podrzucic? (I niech moze napisze posta, ze podeslal, bo moge dostac kilka takich samych maili niepotrzebnie)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.