[#1] Amiga i HD
nie mam pojecia co mam zrobic zeby a1200 zaczelo widziec podlaczony do niej HB (800mb) potrzebny jest do tego jakis program z tego co pamietam, jesli ktos mi moze powiedziec jaki i skad mozna to sciagnac to bede wdzieczny. Tylko nie ADF a jakis spakowany zebym mogl bez problemu z pieca przezucic na ami.

I gdzie moge znalezc liste sieciowek dzialajacych z amisia (chodzi mi o nazwe tej listy - wiem ze sie kiedys walala na aminecie)

[#2] Re: Amiga i HD

@Ryszon, post #1

Potrzebujesz dyskietki Install z HDToolBoxem albo HDInstTools (jest na aminecie). Lista sieciówek zgodnych z NE2000 jest w archiwum cnet.device (aminet), ale jest jeszcze driver do 3Comów (też na aminecie).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem