[#1] Micronik 1200 i wyświetlacz
Witajcie

Kochani, od niedawna posiadam obudowę Mikronika A1200 (wersja metalowa) z wyświetlaczem. W jaki sposób zarządzać w/w wyświetlaczem ? :) Chodzi mi o mozliwość zmiany wyświetlanych informacji np. PPC :). W tej chwili wyswietlany jest napis "55" :(
Może ktoś z Was spotkał się już z tym problemem ? Jeżeli tak, bardzo proszę o podpowiedź jak go rozwiązać. Dzięki :)

[#2] Re: Micronik 1200 i wyświetlacz

@Biax13, post #1

Qrcze az sprawdze jak dojade do domu:). Ale na moje oko bo nie przypominam sobie zebym sie przy tym bawil ustawia sie to zworkami z tyłu wyswietlacza
[#3] Re: Micronik 1200 i wyświetlacz

@Fazior, post #2

W obudowie Top Tower (s.p. firmy Gift) wyswietlacz wlasnie sie ustawia zworkami.

Ostatnia modyfikacja: 22.11.05 10:05
[#4] Re: Micronik 1200 i wyświetlacz

@Fazior, post #2

Dzieki bardzo

Już wszystko poustawiałem :) Na panelu błyszczy teraz napis PPC :)

Dzieki :)

Pozdrawiam
Biax
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem