[#1] Prośba do "klasykowców"
Mam prośbę do posiadaczy Amigi klasycznej od A500 po wypasione A4000 . Chodzi mi po głowie projekt gigant - zestawienie procesorów i grafik. Dlatego będe potrzebował Waszej pomocy.

Proszę aby uruchomić na Amidze program sysspeed - link - aminet.net/util/moni/sspeed26.lha
i wybrać opcję Make Module . Test trwa ok 2-3 minut , po zrobieniu modułu i zapisaniu go, proszę o wyslanie na adres mailowy oloraven(małpa)poczta.onet.pl

Wszystkim którzy wyślą z góry wielkie dzięki :)OKOK
[#2] Re: Prośba do "klasykowców"

@Olo, post #1

a po cholerę ci to?
[#3] Re: Prośba do "klasykowców"

@sebbb, post #2

Też jestem ciekaw jak konkretnie chcesz to zestawić?
[#4] Re: Prośba do "klasykowców"

@BULI, post #3

Zróbcie, zrobię, zobaczycie :D
[#5] Re: Prośba do "klasykowców"

@Olo, post #4

Ok, zrobię jutro na swojej.
[#6] Re: Prośba do "klasykowców"

@Olo, post #4

W tej chwili nie pomogę- amiga w rozsypce, może w tydzień się wyrobię- to podeślę jak jeszcze będziesz potrzebował.
[#7] Re: Prośba do "klasykowców"

@Olo, post #4

Na chwilę obecną jestem odcięty od swoich klasyków :(
[#8] Re: Prośba do "klasykowców"

@Olo, post #1

Spoko, jutro jak będę miał czas to przetestuję na swojej A600 z turbiaczem. Jakie moduły masz już gotowe? A1200 z Fastem masz?
[#9] Re: Prośba do "klasykowców"

@Olo, post #1

Wyslalem ci swoj modul
[#10] Re: Prośba do "klasykowców"

@Olo, post #1

Poszło
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem