[#1] MUI - zaznacz, kopiuj, wklej
Czy do MUI wyszły jakieś ulepszone klasy/biblioteki związane z wklejaniem (+ zazn. i kop.) tekstu w pojedynczym polu tekstowym?
Dla przykładu: wklepuję sobie opisy płyt audio w OptyCDPlayerze (dział 'Titles', jak dobrze pamiętam). Jendak robię małą pomyłkę, mylę track 5 z 6 i jestem zmuszony wklepywać dane od nowa (tzn. od 5-go tracku). A gdyby była możliwość zaznaczenia tego tekstu i skopiowania go do np. MyNotes (BTW, świetny notatnik! Polecam!) to wtedy zaoszczędziłbym sporo czasu. Wiem, że istnieje możliwość wklejenia adresu do pola adresowego IBrowse i pewnie wiele innych programów pod MUI też tak ma, ale dlaczego np. ten OptyCDPlayer nie posiada takich zdolności? Wina autora programu? A może mam zbyt stare MUI?
BTW, wyszło MUI nowsze niż 3.8 (jako cały pakiet)?

[#2] Re: MUI - zaznacz, kopiuj, wklej

@El Amigos, post #1

wyszło MUI nowsze niż 3.8 (jako cały pakiet)?

4.0 beta wyszło dla MorphOS-a.
[#3] Re: MUI - zaznacz, kopiuj, wklej

@El Amigos, post #1

Z tego co wiem nie wszystkie klasy MUI posiadają taką możliwość. W CD-DATEi, przy wpisywaniu nazw utworów jest ten sam problem, lecz tam autor to zmyślnie obszedł przez inteligentny system podpowiedzi.
[#4] Re: MUI - zaznacz, kopiuj, wklej

@El Amigos, post #1

Zainstaluj sobie Meridian.
Ma wiele mozliwosci i mozna w bardzo latwy sposob zdefiniowac sobie wszelkie kombinacje klawiszy pod obslugę myszki (np. kopiowanie, wklejanie, kasowanie itd.)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem