[#1] Bitwa o wieden i amiga
http://deser.pl/blogi/zamaskowany_widz/2012/10/jesli_myslicie_ze_bitwa_pod_wiedniem_jest_zla_to_jestescie_w_bledzie_jest_znacznie_gorsza/1 przeczytajcie dokladnie artykul zdziwilo mnie ze ktos powolal sie ma amige he he he.
[#2] Re: Bitwa o wieden i amiga

@SzaryWilk, post #1

Coś czuję, że tę recenzję (mimo konstruktywnej krytyki filmu) pisał jakiś AtarOwiec ;)
[#3] Re: Bitwa o wieden i amiga

@Duracel, post #2

..albo totalny ignorant nie rozróżniający Amigi od c64/ZX Spectrum itp..
[#4] Re: Bitwa o wieden i amiga

@SzaryWilk, post #1

Ja chyba jestem ślepy bo nic o amidze nie mogę znaleźć.
[#5] Re: Bitwa o wieden i amiga

@Leon, post #4

"Tytułowa bitwa, czyli wielki finał to jakiś wizualny koszmar albo efekt pracy kiepskiego grafika pracującego na Amidze"

No proszę, ale pojechali po Amidze :) Teraz trzeba zadać pytanie autorowi tekstu, co to jest Amiga clown
[#6] Re: Bitwa o wieden i amiga

@SzaryWilk, post #1

też to wczoraj zauważyłem. Można by w sumie w komentarzu napisać ile to filmów zostało zrobionych za pomocą Amigi, ale czy to ktokolwiek da. Żywotność takiego artykułu to góra kilka godzin.
Żeby być sprawiedliwym to wiele pochlebnych artykułów na temat amigi na serwisach agory się pojawiało :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem