[#31] Re: PT-1210 MK1

@F7sus4, post #30

E a zhakowałeś "flappy bird" wiesz jak lecieć tam prosto wystarczy odpowiednio klikać , tak samo jak miałem to zrobić w jednej ręce trzymałem telefon drugą miałem na klawiaturze właśnie to jest najlepsze w Amigowym sofcie że po chwili używania zaczyna żyć własnym życiem np: Music Mouse.

Coś jak Fatality w MK odpowiednia sekwencja klawiszy i K.O

Jeszcze tylko muszę poznać trochę bardziej budowę Amigi tzn. czy układy w jakimś stopniu przeładowują się tzn. że się zapełniają i przerzucają dane dalej. A co najlepsze że ja dopiero zaczynam Amigować i nie jestem tym wszystkim znudzony tylko mnie to ciekawi i interesuje

I dla tych wszystkich którzy chcieli by mnie uświadomić że się mylę to wy macie swoje teorie podparte wiedzą a ja mam swoje praktyki podparte nie wiedzą.OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem