[#1] MUI3.8
Czy da się jeszcze zarejestrować MUI 3.8, czy może jest dostępna pełna wersja za free?
[#2] Re: MUI3.8

@Fazior, post #1

Sciagnij najpierw wersje demonstracyjna, a potem bez problemu znajdziesz formularz rejestracyjny. Tyle, ze nie wiem, czy MUI nadal mozna rejestrowac. Ale sadze, ze tak, bo inaczej bylo by od dawna jako freeware i raczej bym o tym wiedzial.

[#3] Re: MUI3.8

@Fazior, post #1

Ja zadam inne pytanie. Ciekaw jestem kto do tej pory nie używa u siebie na Amidze jeszcze "Magic User Interface"?

[#4] Re: MUI3.8

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

Mój znajomy pod WinUAE boi się takich wynalazków, raz mu wrzuciłem całą moją partycję
systemową (gdzie owe MUI mam) to nawet chłopak wpadł w zachwyt, ale co z tego skoro
przeinstalował tydzień później system i znowu ma oldskul co i tak mu do gier wystarczy.

A jeśli chodzi o Amigowców z krwi und kości to sądzę, że MUI to standard+konieczność
i dobrze! Sam właśnie zacieram ręce i zabieram się za pisanie czegoś z użyciem MUI.
Łisz mi lak :).

Pozdrowima!

[#5] Re: MUI3.8

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #3

Ale ja używam od wieków, tyle ze ni z gruchy ni z pietruchy zapałałem chęcią skonfigurowania sobie MUI i zobaczylem ze nie mogę zapisac moich zmian. Stad moje wielkie pragnienie do zarejestrowania MUI 3.8
[#6] Re: MUI3.8

@Fazior, post #5

Może spróbuj zagadać z autorem. Udziela się na liście dyskusyjnej poświęconej MUI.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem