[#1] Ibrowse i swfplayer
Jak zmusic Ibrowse do wyôwietlania animacji swf?

[#2] Re: Ibrowse i swfplayer

@Olek, post #1

Kupić AmigaOS 4.0 ;)

A jaki masz konfig?

[#3] Re: Ibrowse i swfplayer

@Olek, post #1

wcale nie uzywac scierwa najlepiej. mam na mysli i flasha i ibrowse
[#4] Re: Ibrowse i swfplayer

@Valwit, post #3

A jaka przeglądarka w/g Ciebie nie jest "ścierwem"? Wszystkim przeglądarkom
amigowym dużo brakuje do tego, żeby działały prawidłowo. Style, JavaScript,
iframe...

[#5] Re: Ibrowse i swfplayer

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

A1200 3.1 WB 3.0 Voodoo 3 3000 Blizzard 1260/50 MHz, 64 MB RAM. Wpisaîem ustawienia do MIME wg opisu doîâczonego do programu i nie dziaîa. Dziaîa tylko po uűyciu opcji z menu: Otwórz plik lokalny.

[#6] Re: Ibrowse i swfplayer

@Olek, post #5

bo ci nie będzie działać, jeżeli nie podasz mu ścieżki bezpośrednio do pliku swf.

Niech zgadnę, myślałeś że po wpisaniu będą ci się ukazywały animacje swf gdy tylko są one użyte na danej stronie? Jeżeli tak, to nie czytałeś uważnie.

Żeby wyświetlić plik swf użyty na jakiejś stronie musisz po wejściu na nią włączyć pokazywanie kodu źródłowego strony i RĘCZNIE wyszukać a następnie wkleić do okna z URL znaleziony w kodzie strony odnośnik do pliku swf

[#7] Re: Ibrowse i swfplayer

@BagoZonde, post #4

dowolna potrafiaca w pelni css1 ui xhtml 1.0.
[#8] Re: Ibrowse i swfplayer

@Valwit, post #3

a ja tam lubię moje 'ścierwo' :D

kumpel mi ściąga Linuxa, więc ostatecznie, jak IBrowse sobie nie poradzi z czymś na czym mi naprawdę będzie zależało i będę w kropce, to sobie FireFoxa pod Linuxem odpalę.

Ostatnia modyfikacja: 05.12.05 08:44
[#9] Re: Ibrowse i swfplayer

@Solo Kazuki, post #6

Jesteś pewien tego co napisaîeô
Na Awebie dziala ok.

Ostatnia modyfikacja: 05.12.05 21:53
[#10] Re: Ibrowse i swfplayer

@R-Tea, post #8

na tej zasadzie uyzwam aweba :) i swf tez pokazuje, ale tylko te starsze i troche wolno. niemniej sa :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem