[#1] problem z nagrywaniem ADF
próbuję sobie nagrywać gierki z ADF-ów po kablu za pomocą transwarpa, według opisu z PPA (www.ppa.pl/programy/amiga-pc-przenoszenie-danych-2.html). Większość przechodzi bez problemów, ale do tej pory trafiłem już na dwie dyskietki (DD, formatowanie na Amidze przechodzi bez zgrzytów), przy których przesyłanie ADF-a po stronie Windowsa zatrzymuje się na 100% i tak stoi (można tylko anulować), podczas kiedy Amiga - jak się wydaje - swoje zadanie już wykonała i czeka na dalsze komendy. Z takiej dyskietki nie da się później wczytać gry.
W czym tutaj tkwi problem?
[#2] Re: problem z nagrywaniem ADF

@snajper, post #1

Dyskietki czy obrazy .adf? Bo ja miałem problem z własnym .adf WB 1.3 - na każdej dyskietce niby się nagrywał, ale był nie do odczytu. A zmieniłem obraz i normalnie śmiga (a parę dyskietek poszło do kosza ;)
[#3] Re: problem z nagrywaniem ADF

@Tom Rain, post #2

ADF-y są raczej w porządku, bo pamiętam, że później nagranie jednego z nich na innej dyskietce zakończyło się powodzeniem. Aczkolwiek jutro jeszcze raz to sprawdzę dla pewności.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem