[#1] aros owb na mojej a4000!
dzisiaj w nocy pierwszy sukces! versja owb autorstwa szymczyka na mojej a4k/060-60, xsurf, cv64.
maszyna dziala pod arosem 68k, stos tcp to obecnie miamidx jako ze arostcp nie dziala jeszcze jak sie wydaje na 68k. browser laduje sie pare minut ale predkosc jest prawie ze zadawalajaca.
bledy w endianie wystepuja w obsludze portu i renderowaniu bitmap. jest ich na pewno wiecej.

zainteresowanym polecam obserwowac ten watek na aros-exec:
http://aros-exec.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=7745&post_id=75719#forumpost75719

Ostatnia aktualizacja: 16.11.2012 14:54:13 przez wawrzon
[#2] Re: aros owb na mojej a4000!

@wawrzon, post #1

Gdyby to było w galerii dostałbyś piąteczke OK
[#3] Re: aros owb na mojej a4000!

@_arti, post #2

nigdy nie zajmowalem sie galeria.. mm zastanawiam sie czy szymczyk jest jeszcze osiagalny. moglby pomoc poprawic program na big endian. moze sprobowac..
[#4] Re: aros owb na mojej a4000!

@wawrzon, post #3

update: problemy wynikajace z endianu zostaly skorygowane. owb pokazuje juz dosyc zlozone strony, oczywiscie laduja sie one mala wiecznosc. tu bbc.co.uk na mojej amidze:

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem