kategoria: A500
[#1] A500 GARY problem
Hej, wpadła mi taka A500 w ręce jednak mam problem aby uruchomic rozszerzenie maxs spod klapki rusza 512kb(przełaczenie powoduje albo 512 z płyty albo 512 z płyty plus 512 klapka), moze ktoś zauważy co źle zrobiłem, była trochę wybebeszona jak ją otworzyłem, mozliwe, że to poprostu już złom, poradzi ktoś jak to ruszyc

[#2] Re: A500 GARY problem

@Mowcaumarlych, post #1

Sprawdź przełącznik bo z czasem może nie być na nim styku lub zastąp jeśli możliwe jumperem.
[#3] Re: A500 GARY problem

@Dark_luke, post #2

przełacznik działa ale tak jak pisałem przełaczenie daje tylko 512 kb ramu, problem musi byc w czyms innym, możliwe że ścieszki są gdzies poprzerywane i taki daje to efekt?? bateria jest sprawna podtrzymuje zegar, to wszystko bangla... tylko, że tak powiem nie daje pełnej mocy
[#4] Re: A500 GARY problem

@Mowcaumarlych, post #3

Ten błękitny kabelek jest ok ?
[#5] Re: A500 GARY problem

@Dark_luke, post #4

tak jest ok luty dobrze trzymają żadnych przetarc
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem