[#31] Re: CV 64/3d

@PrzemasIII, post #30

witam :) jest to dla mnie jasne! Mam chyba uwalone te z4 .system postawiony na nowo,os 39 bb1,bb2,bb3,bb4 picasso96 ahi ,po zaladowaniu amiga os rom update w sytemie jest tylko toccata, a picasso czy cv/64 juz nie! mimo ze w boot menu jest,musze zresetowac ami jeszcze raz i wtedy sie pojawia obraz z karty. juz nie wiem o co chodzi :(
[#32] Re: CV 64/3d

@Cri1001010, post #31

na gołym systemie też? bez bb2 3 4 ?
[#33] Re: CV 64/3d

@marcin1982, post #32

Tak nawet na 3.1 po zaladowani nowego scsi.device co wymaga resetu aby zaladowac sterowniki karta nie wstaje! dopiero za drugim razem jak ja sam zresetuje, przy mapowaniu romu problem idetyczny
[#34] Re: CV 64/3d

@Cri1001010, post #33

czy na rozgrzanym komputerze również?
[#35] Re: CV 64/3d

@marcin1982, post #34

system odpala z karty za kazdym razem co nie wymaga resetu ami aby podmienić stery lub zmapowac rom do fastu,dziwi mnie tylko to ze dla toccaty to nie ma znaczenia,a przeciez w bootmenu ami widoczne sa obie karty.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem