[#1] problem z oprogramowaniem
Witam!!! potrzebuję pomocy przy Amiga CDTV,któą reanimowałem z dwóch zrobiłem jedną i udało się !!!! ale nie mam żadnych programów i gier bo dyskietek się nie dało reanimować :((( nie mam pojęcia jak mam załatwić jakieś programy czy gry? Pomocy!!! Pleaceeee!!!

[#2] Re: problem z oprogramowaniem

@KOSIU, post #1

Na początek zapoznaj się z ofertą polskich firm.
[#3] Re: problem z oprogramowaniem

@mailman, post #2

Extra,ale jak mam nagrać te np.zciągnięte(free) na PC,żeby działały na CDTV-(moja ma K.1,3 i K3,0)?

[#4] Re: problem z oprogramowaniem

@KOSIU, post #3

Zapraszam do lektury naszego FAQ, a konkretnie tutaj i tutaj.

P.S. Wytłuszczenie tekstu na pewno nie pomoże w tym, że więcej osób go zobaczy...
[#5] Re: problem z oprogramowaniem

@KOSIU, post #3

Najlepiej załatw sobie oryginalne dyskietki z WB, to chyba trzeba najpierw zrobić. Potem już łatwo zgrywać ADF-y z netu na dyskietki :)
[#6] Re: problem z oprogramowaniem

@KOSIU, post #1

Mam taka strone co tam morzesz kupis nowe gry i progrmy i urzywane i nie drogo ta strona to www.efunzine.com

Pozdro...

[#7] Re: problem z oprogramowaniem

@Peter AMIGOWIEC, post #6

oj,trzeba bo to są nasze perełki :) Dzięki
[#8] Re: problem z oprogramowaniem

@Peter AMIGOWIEC, post #6

Ja polecam tanią grę edukacyjną .

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem