Czy jest na Amigę jakiś program robiący plik wykonywalny zawierający slideshow? Znaczy klikam na pliczek exe który zawiera w sobie jakąś pokazywaczkę i fotki, po czym następuje automagicznie prezentacja zdjęć w nim zawartych?
Hollywood Dezindżer z tego co wiem. Tak po prawdzie to wszystkie prezentacje jakie widziałem chyba nic wielkiego ponad slideshow nie pokazały, więc będzie jak znalazł.
Ale skoro plik wykonywalny ma byc na Amidze, to nie bardzo rozumiem sens robienia czegos takiego, skoro przy pomocy skryptu pod ikonka mozna pod to podpiac pierwsza lepsza przegladarke obrazkow..
Chociaz jesli koniecznie upierasz sie przy exe, to mozesz podeslac mi zdjecia, to Ci zrobie plik wykonywalny w Hollywoodzie. Pytanie czy masz karte graficzna, bo bez tego nie zadziala.
No a skąd skrypt ma wiedzieć za każdym razem które fotki pokazać spośród tysiąca?
A tak robię execa z konkretnymi fotkami, nadaję mu odpowiednią nazwę, usuwam zbędne foty, i zapominam.
O ile wiem Scala nie robi execow. Ponato mam watpliwosci co do obslugiwanych rozdzialek dzisiejszych zdjec i plynnego przechodzenia slideshow na duzych grafikach (zreszta na Hollywoodzie 68k tez byloby wolno).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.