Mam kilka pytań odnośnie Make CD:
1. Ile miejsca zabiera utworzenie nowej sesji? (utworzenie tak, aby poprzednie sesje były widoczne)
W kursie obsługi MCD wyczytałem, że jest to aż 22.5M (co jak łatwo policzyć, daje aż 225M przy 10 dograniach). Czy ta wartość 22.5M jest zawsze stała? Dla porównania - Nero zabiera tylko 5M na nową sesję (niepotwierdzona informacja, jeno tak słyszałem :))
A dlaczego pytam, jeśli wiem, że to 22.5M? Bo kurs MCD był oparty o starszą wersję programu, więc może coś się zmieniło...
2. Czy poprzednie sesje, które nie są już widoczne można jakoś uratować? Jeśli tak, to w jaki sposób?
3. Jak nagrywać płytki, tak aby zachować oryginalne atrybuty plików? Mam zaptaszkowane opcje: Rock Ridge, World Access, Group Access, Save File Attributes i wybrany ISO 9660 Amiga. Jendnak przy uzyciu CacheCDFS jak i AsimCD wszystko jest widoczne wg standardu ----RWED. Dlaczego? Trzeba dodać jakieś specjalne opcje do kontroli CacheCDFS (w pliku CD0, w polu Control)?
4. Jak nagrywać pliki/katalogi o długości ponad 30 znaków? (mam zainstalowany SmartFS, jednak nigdzie tego 'Joliet' znaleźć nie mogę)
5. Jaka wyszła najnowsza wersja MakeCD? Ja mam 3.2c (poleceniem Version - MakeCD 3.70 (5.11.99))
6. Jak się skontaktować ze Steadem? (autor kursu Make CD w PPA)