[#1] Co to jest
Znalazłem to na złomowisku. Ktoś się orientuje co to jest?

Benedykt Dziubałtowski
[#2] Re: Co to jest

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Covox
[#3] Re: Co to jest

Nie jest to tak zwany COVOX? Chyba tak to się pisało

Edit ktoś był szybszy

Ostatnia aktualizacja: 17.12.2012 22:07:26 przez chast
[#4] Re: Co to jest

@chast, post #3

Acha. Czyli to pecetowe stworzenie. Ktoś chce?

Benedykt Dziubałtowski
[#5] Re: Co to jest

@Benedykt Dziubałtowski, post #4

Znalazłbyś mi jakąś karte turbo do A1200, a nie takie covoxy. Serio to zazdroszczę Ci tego złomowiska. A covox kojarzy mi się z małym Atari, ale ten egzemplarz chyba nie od tego.
[#6] Re: Co to jest

@Ender, post #5

Jakieś 2-3 miechy temu przyjechała paleta kart gvp 1230. Zafoliowane, z instrukcjami w pudełkach do tego drugie pudełko ramów GVP. W sumie było tego jakieś 40-50 sztuk. Ale nie pozwolono mi tego zabrać. Za to teraz dostałem jakieś 30 kompletów wb 3.1

Benedykt Dziubałtowski

Ostatnia aktualizacja: 17.12.2012 22:27:58 przez Benedykt Dziubałtowski
[#7] Re: Co to jest

@Benedykt Dziubałtowski, post #6

Łe tam.
Jakbyś napisał że paleta zafoliowanych CSPPC + pełna dokumentacja na drugiej palecie - toby dopiero było. :D
[#8] Re: Co to jest

@stachu100, post #7

No cóż. Jednego Blizza PPC znalazłem. Może się kiedyś trafi i Cyberstorm.

Benedykt Dziubałtowski
[#9] Re: Co to jest

@Benedykt Dziubałtowski, post #6

Nie rozumiem. A to gdzie ta paleta przyjechała ? I co się z tymi kartami stało, skoro nie mogłeś ich zabrać ? Zostały zutylizowane ? Szkoda by ich było.
[#10] Re: Co to jest

@Benedykt Dziubałtowski, post #4

jak nie ma chętnych to ja wezmę
ile przesyłka?

może masz tam na tym złomowistu jakiegoś starego sound blastera 1.0 lub 2.0? albo Gravis Ultrasound?

kiedyś miałem SoundBlastera 1.5 i gdzieś posiałem
[#11] Re: Co to jest

@gilban, post #9

Wiesz. Ja na tym złomowisku nauczyłem się jednej rzeczy. Siedzieć, cicho i nie zadawać zbędnych pytań a jednocześnie się cieszyć z tego, że wolno mi tam być.

Mogę jedynie zgadywać, że te karty przyjechały z likwidowanego jakiegoś starego sklepu? Wywalania zbędnych gratów? Ktoś nie wiedział co to i wywalił?

Karty na bank nie poszły na złom. Właściciel się skapnął, że ma żyłę złota na placu. Zaczął nawet sprowadzać specjalistów z rożnych dziedzin. Np niedawno ktoś wyniuchał jakąś starą figurkę św Józefa. Ponoć poszła za bardzo grubą kapuchę.

Przypuszczalnie te karty to był zbyt wielka kasa aby mi to od tak po prostu oddać.

Benedykt Dziubałtowski
[#12] Re: Co to jest

@Benedykt Dziubałtowski, post #11

Moze ktos je odkupil po 100 zeta za szt.? Ciekawe gdzie sie pojawią :)
[#13] Re: Co to jest

video backup system amiga

Ostatnia aktualizacja: 18.12.2012 00:34:12 przez Dorian3d
[#14] Re: Co to jest

@Dorian3d, post #13

Gdzie Wy macie takie szroty?
[#15] Re: Co to jest

@Geekboy68k, post #14

Ja sporo rarytasów zanabyłem na Pchlim targu za śmieszne kwoty.

Ostatnio na Gumtree też mi się udaje.

pzdr
[#16] Re: Co to jest

@Dorian3d, post #13

tak wyglada vbs w srodku

[#17] Re: Co to jest

@Norbert, post #16

No tak zabłysłem jak chrząstka w salcesonie .
[#18] Re: Co to jest

@Geekboy68k, post #14

Co stało się z tymi kartami gvp?
[#19] Re: Co to jest

@simka113, post #18

Nie wiem. Facet ich ich raczej nie upłynnił. Byc może je trzyma. Taki sprzęt to inwestycja lepsza niż w złoto.

Benedykt Dziubałtowski
[#20] Re: Co to jest

@Benedykt Dziubałtowski, post #19

zagadaj może da się odkupić dla forumowiczów (podaj mu np 200 PLN za sztukę i zrobi się zapisy)
[#21] Re: Co to jest

@PrzemasIII, post #20

No ja szukam taniej 30-tki do gier, może być M-tec. Cena 200 zł byłaby atrakcyjna.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem