kategoria: A1200
[#1] Obudowa tower D-BOX Elboxu
Czy ktoś posiada taką obudowę, gdyż potrzebowałbym dokładne wymiary przycisku wysuwającego dyskietkę oraz najlepiej zdjęcie, gdyż kiedyś kupiłem takową obudowę od któregoś z rezydentów PPA i nie pamiętam czy owy przycisk był w tej obudowie czy po prostu go zgubiłem.
Chyba że ktoś posiada gdzieś taki przycisk i chciałby go odsprzedać, można go też spotkać w obudowach od PC gdyż były takowe podobne.
[#2] Re: Obudowa tower D-BOX Elboxu

@superbonio, post #1

To ja widzę, że go zgubiłeś. Bowiem na wszystkich zdjęciach w internecie (grafika Google) widać że przycisk jest, w kolorze srebrnym. Co do przycisku, to pewnie prędzej sam nowy wystrugasz, czy właśnie z jakiejś obudowy od PC wyciągniesz, niż ktoś Ci go sprezentuje.
[#3] Re: Obudowa tower D-BOX Elboxu

@superbonio, post #1

pomysł

Ostatnia aktualizacja: 20.12.2012 11:31:45 przez Dorian3d
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem