Widzę, że dużo odpowiedzi przyszło od Was. W tym poście postaram się odpowiedzieć na wszystkie.
Do gilban:
- Nie wiem jak działa RemApollo z Workbenchem 3.1. Mam Workbench 3.0 a KickStart 3.1 mam w "kościach" ROM, które kupiłem razem z inną Amigą 1200 i przełożyłem do tej, której teraz używam.
- Workbencha 3.1 nie posiadam więc będzie ciężko sprawdzić. Ta Amiga, którą kupiłem z KickStartem 3.1 raczej dyskietek systemowych nie miała

Podejrzewam, że RemApollo może się z czymś gryźć.
- Czlowiek od którego kupiłem kartę twierdził, że można użyć zarówno modułów FPM jak i EDO. Musiałbym wyciągnąć tę kartę z Amigi żeby potwierdzić jakie mam moduły. Gdy tylko to zrobię to napiszę co znalazłem. Na razie wiem, że jest to: 32 MB + 16 MB
Do Thom/CT:
- Pliki kickStartu mam dwa. Jeden pochodzi z moich kości ROM 3.0 gdy jeszcze były one w Amidze a drugi to KS 3.1 z tej, którą teraz używam. Oba KickStarty zgrałem sam. W wywołaniu RemApollo nie wpisuję nazwy pliku KickStartu (wywołanie: RemAPollo MAC QUIET). Na razie
chodziłoby tylk oo przemapowanie ob ecnego KickStratu z ROM do FastRAM.
- Timing fix'a nie mam zrobionego. Czy przy tej karcie Apolllo 1260 też jest on potrzebny?
Do Tomski:
- RemApollo w wersji 1.8 też już próbowałem - efekt taki sam - "zwiecha" po resecie

Wziąłem go dokładnie ze strony PPA

Tam sa chyba tylko 2 pliki, które trzeba nadrać na rozpakowane archiwum z wersją 1.7
Z tym RemApollo to chyba ciężko będzie. Już zacząłem podejrzewać, że może mój procek jest jakiś "fake" i mimo, że np. SysInfo 3.24 wykrywa w nim MMU to tak naprawdę go nie posiada i stąd "zwiechy". Programik CheckMMU z AmiNetu potwierdził, że jednak MMU jest. Kiedyś użytkownik "altcomputing" pisał o pakiecie MMULIbs. Poszukałem na AmNecie, poczytałem, zainstalowałem go i udało mi sie zremapować KickStart z ROM'u do FastRAM'u, załadować dla testu moduły: icon.library 46.4 i IDEFix. System jednak nie działa po tym jeszcze tak stabilnie jakbym chciał ale pracuję nad tym

Wniosek jest taki, że karta jest chyba OK i ma sprawne MMU. To chyba RemApollo nie lubi mojego systemu. W wolnym czasie, gdy znajdę drugi, czxysty HDD, zainstaluję na nim standardowo OS 3.0 lub może lepiej 3.9 & BoingBag'i i na nim spróbuję uruchomić RemApollo. Może to coś da?