Wątek zamknięty
[#1] 3 Amisie + klamoty...
Witam, mam do sprzedania 3 Ami 500. Jedna jest w pełni sprawna i ma stację od PC ale trza pokombinować z wypuszczaniem dyskietek... Pozostałe 2 mają posadzone stacje dyskietek i na tę chwilę nie jestem w stanie powiedzieć czy płyty główne są sprawne... Jedna z nich to unikat bo jeszcze na romie 1.2 i z dwoma klawiszami C= ale niestety klawiatura z brakami :( Do tego mam kilka orginalnych gier, 2 zasilacze, program AMOS w boksie i jeszcze jakieś gadżety... Mi to nie potrzebne już bo złożyłem sobie 500+ i 600 a to się marnuje dlatego piszę czy może jest ktoś chętny na coś bo jak nie to idzie na allegro...
[#2] Re: 3 Amisie + klamoty...

@wojtekmedia, post #1

AMOS w boksie biorę
[#3] Re: 3 Amisie + klamoty...

@Dorian3d, post #2

Zapomniałem dodać... W razie co proszę pisać na mail: wojtekmedia@o2.pl no albo i tu...
[#4] Re: 3 Amisie + klamoty...

@wojtekmedia, post #3

Dorian3d jak możesz to odezwij się na mail i się dogadamy co do AMOSa :)
[#5] Re: 3 Amisie + klamoty...

@wojtekmedia, post #4

OK
[#6] Re: 3 Amisie + klamoty...

@wojtekmedia, post #1

Do zamieszczania ofert i ogłoszeń służy dział Giełda.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem