[#1] ppctool - program sie wiesza
Hej. Tak jak w temacie, program po odpaleniu otwiera okno, wyswietla jeszcze jaki procek i zawiesza sie (brak reakcji na wciskanie klawiszy, czy nawet zamykanie okna). Wg mnie powinien wyświetlac jeszcze jakies informacje - może się mylę?

[#2] Re: ppctool - program sie wiesza

@11MASTEr, post #1

Czyli wszystkim działa znakomicie, tak? Przynajmniej taka z tego pociecha...

[#3] Re: ppctool - program sie wiesza

@11MASTEr, post #2

afaik byly 2 wersje tego toola wersja 2.0 i bodajze 2.2 poszukaj jak ci zalezy ale ten program az taki uzyteczny nie jest :)
sysspeed tez podaje informacje .

[#4] Re: ppctool - program sie wiesza

@AmiChris, post #3

2.0 jak również 2.2 (nie sprawdza czy jest CGX) nie dzialaja. Masz racje program nie jest taki super ważny, lecz zainteresowalm sie nim podczas czytania newsa: o liczeniu kart PPC. Chcialbym wiec dowiedziec sie czy wszystkim nie dziala, czy znów tylko ja tak mam.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem