[#1] Amiga i torrent
Wiecie może czy w tej sieci p2p można znaleźć coś do amigi? Np.: amithlona.

[#2] Re: Amiga i torrent

@ZigZag85, post #1

a od kiedy to amithlon jest czymś do amigi?

[#3] Re: Amiga i torrent

@ZigZag85, post #1

tam wszystko można znaleźć, ale, jak napisał MiniQ, amithlon naprawdę nie jest do Amigi. :)
[#4] Re: Amiga i torrent

@R-Tea, post #3

rozumiem, rozumiem. Tyle że jak wpisałem "amiga" w wyszukiwarce na jednej ze stron to nie otrzymałem żadnych wyników :( .

[#5] Re: Amiga i torrent

@ZigZag85, post #4

> rozumiem, rozumiem. Tyle że jak wpisałem "amiga" w wyszukiwarce na jednej ze stron to nie otrzymałem żadnych wyników :( .

Słaba wyszukiwarka, znaleźć możnam ściągnąć już raczej nie.
Zasada działania sieci p2p polega na udostćpnianiu zasobów na kompach ściągaczy, a to oznacza że nowy film czy grć ściagniesz w jeden dzień a "starocie" jak soft na Ami jest najczćściej tylkoo w starych spisach.
Są oczywiście wyjątki, jak na przykład WB3.9.

Pozdrawiam
[#6] Re: Amiga i torrent

@MinisterQ, post #2

a od kiedy torrent jest siecia?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem