[#1] Stery do LaserJet4
Witam

Pierwszy raz podlaczylem drukare do ami. Polecie mi stery darmowe do HP LaserJet4. Do drukowania obrazkow, bo tekst idzie dobrze.

Tak naprawde to HP LaserJet4 jest emulowana, a drukarka to Kyocera 1700.

Dziekuje.
[#2] Re: Stery do LaserJet4

@rjack, post #1

[#3] Re: Stery do LaserJet4

@R-Tea, post #2

Dzieki. Ten pierwszy nie jest darmowy. Zobacze tego drugiego.

Dotykajac sedna sprawy mam problem z Ghostscriptem 8.xx Zreszta na 5.xx jest podobnie. Pedefy generowane przy pomocy biblioteki FPDF zawierajace obrazki png sa zle wyswietlane, tzn sam wbudowany obrazek ma przeklamane kolory. Czcionki sa ok.
[#4] Re: Stery do LaserJet4

@rjack, post #3

Juz poradzilem sobie z w/w problemem. Z mojej strony byl blad gdyz zaszylem w pdf-ie obrazek PNG 16 kolorowy zamiast o glebi 24 bitow, jak sugeruje wyraznie dokumentacja biblioteki FPDF.

Chociaz musze przyznac, ze Apdf radzil sobie z rzeczonymi pdefami bez problemow, Ghostscript zas nie, ale teraz jest ok w jednym i drugim :)

Moze przyda sie ten post komus.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem