[#1] Oxygen Patcher
Próbowałem znaleźć ten prg na aminet.net, ale bezskutecznie. Ktoś mogłby podać link/adres strony?

Ostatnia modyfikacja: 03.01.06 18:17
[#2] Re: Oxygen Patcher

@El Amigos, post #1

Może tobie chodzi o OXYRON-Patcher czyli OxyPatcher? Jest komercyjnym programem.

[#3] Re: Oxygen Patcher

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

OXY kiedys nie byl komercyjny ale teraz jest.Istnial chyba tez programik podobny w dzialaniu dla kart blizzard nazwy nie pomne..

[#4] Re: Oxygen Patcher

@AmiChris, post #3

Zdaje się, że nazywał się CyberPatcher. Ale z tego co pamiętam to był dodawany do kart PPC...

[#5] Re: Oxygen Patcher

@OSH, post #4

Do PPC i do kart z 060. Z tym, że Cyberpatcher łata jedynie funkcje FPU, a Oxy takżę CPU.
[#6] Re: Oxygen Patcher

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

Skrótowo był faktycznie nazywany OxyPatcher.
Komercha powiadasz? Szkoda trochę, ale to na szczęście nie dla mnie miało być. :)

[#7] Re: Oxygen Patcher

@El Amigos, post #1

Temat o legendarnym (pewnie za sprawą b.pozytywnej recenzji w Magazynie Amiga) OxyPatcher powraca jak bumerang.
Czy ktoś (kto ma OxyPatchera) mógłby się wypowiedzeć jaka jest jego najnowsza wersja? i ewentualnie podać jakiś kontakt do autora? (chciałbym do niego napisać aby upublicznił ten program bo i tak go nigdzie nie można kupić i chyba nie ma nawet swojej strony).
[#8] Re: Oxygen Patcher

@amigafan, post #7

Z OxyPatcherem to bylo wiecej problemu niz pozytku. Popularny on byl w czasach, gdy soft robiony byl pod 000 i karty z prockiem 040 sie "marnowaly", gdyz nie byly w pelni wykorzystywane. Teraz powstaja wersje minimum pod 020 a przewaznie pod 040 i 060, wiec dajmy juz spokoj OxyPatcherowi, aby nam wiecej systemow nie wieszal ;)

Ostatnia modyfikacja: 05.01.06 11:41
[#9] Re: Oxygen Patcher

@Andrzej Drozd, post #8

No nie do końca prawda....Weźmy np. taki program ImageFX w wersji np. 4
Niby pluginy dla poszczególnych filtrów są dedykowane dla procka 060, a bez Oxy występował klasyczny objaw wpadania FPU w "trap" i przycinała się myszka. Chyba, że akurat w tym przypadku ta wersja 060 to taki pic na wodę.
[#10] Re: Oxygen Patcher

@amigafan, post #7

Hmm..Posiadam wersje 3.14 z 98 r.
Niestety,w domumentacji nie ma mailowego adresu,jest tylko to:
Achim Koyen
Nubelfeld 49
24972 Quern
Germany
[#11] Re: Oxygen Patcher

@waldiamiga, post #10

Oxygen Patcher sie gryzie z RemApollo dlatego właśnie przestałem go używać bo potrzebuje emulowanego kicka 3.1 Ale swgo czasu gdy go miałem to byłem z niego zadowolony.W magazynie amiga było link www ale nie działa już od dawna
[#12] Re: Oxygen Patcher

@waldiamiga, post #10

A nie wiesz czy jest to najnowsza wersja jaka wyszła?
[#13] Re: Oxygen Patcher

@amigafan, post #12

Niestety,nie mam pojęcia :(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem