[#31] Re: Tak powinna wyglądać post-amigowa obudowa!

@_arti, post #1

Jakby wycieta z mydla. Fuj.
[#32] Re: Tak powinna wyglądać post-amigowa obudowa!

@_arti, post #1

Mi sie podoba to pudeleczko, wreszcie ktos zaproponowal cos jednoczesnie oldschoolowego, estetycznego i na pewno lepszego niz ta modernistyczny przezroczysta pseudoobudowa z "przeciagiem". Nawiazanie do budki A1000 z autografami na duzy plus! OK

... a krytykantom proponuje w odpowiedzi na ten design zaproponowac cos lepszego. Nawet w postaci rysunku. Zobaczymy jakie wtedy sie posypia "recenzje" ...

Niektorzy najwyrazniej zapomnieli, ze to nie kolejny release korporacji Commodore, a projekt hobbystyczny, realizowany w ramach wlasnej inicjatywy i dlatego autorowi nalezy wynagrodzic wlozony wklad chocby slowem albo przynajmniej z szacunku zachowac negatywne opinie dla siebie.

Ostatnia aktualizacja: 01.03.2013 01:57:48 przez mccnex
[#33] Re: Tak powinna wyglądać post-amigowa obudowa!

@mccnex, post #32

... a krytykantom proponuje w
odpowiedzi na ten design
zaproponowac cos lepszego.

jak już ktoś gdzieś powiedział: krytyka/ocena czyjejś twórczości nie wymaga by oceniający wykazał się większym talentem niż twórca. Jak oglądam jakiś klip czy słucham piosenki, to wolno mi powiedzieć, że jest do d*%y, jeśli mi się nie podoba, i nikt nie wyskoczy na mnie z krzykiem, że lepszego bym nie zrobił (a jeśli wyskoczy, to to będzie zwykła dziecinada, jak w przedszkolu). Po co sypać same laury, skoro niektórym projekt po prostu nie odpowiada? Wtedy zwyczajnie byśmy autora okłamywali - w takiej sytuacji doszłoby do nonsensu, bo każdy na scenie byłby tylko wychwalany (tak samo gdyby negatywne oceny były "zachowywane dla siebie").
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem