[#1] Nowy Frogger czy tylko GUI?
Tak wygląda nowy Frogger :) czy to jest tylko take fajne GUI?

[#2] Re: Nowy Frogger czy tylko GUI?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #1

Na stronie programu brak wzmianek o nowej wersji...........
[#3] Re: Nowy Frogger czy tylko GUI?

@yackar, post #2

Bo ta wersja nie jest jeszcze publiczna...

[#4] Re: Nowy Frogger czy tylko GUI?

Nowsza wersja Froggera, która nigdy nie ujrzała "światła dziennego" posiada obsługę skórek, na tym obrazku jest najprawdopodobniej jedna z nich.

[#5] Re: Nowy Frogger czy tylko GUI?

"Vytazenie systemu na 36%" - hehe, co to za język, czeski?

[#6] Re: Nowy Frogger czy tylko GUI?

@grxmrx, post #4

I dodatkowo obsługuje OSD, zmiana jasności, kontrastu, nasycenia i ze trzy sposoby wyświetlania napisów na filmie. I to wszystko w czasie oglądania filmu. Dla mnie to rewelacja. Nie wiem dlaczego autor nie chce jej upublicznić.
[#7] Re: Nowy Frogger czy tylko GUI?

@kmilota, post #6

Kolejny przykład na "mam, ale nie dam?"
Tym bardziej, że chyba paru zarejestrowanych użytkowników Żaby jest.. i czeka...

[#8] Re: Nowy Frogger czy tylko GUI?

@MaaG^dA, post #7

Ja właśnie jestem zarejestrowanym użytkownikiem Froggera i przy jakichkolwiek zgłoszonych problemach z Froggerem autor starał się mi pomóc przysyłając najnowsza bete. Może przez to, że jest to beta, nie jest oficjalnie dostępna. Jedak nic nie stoi na przeszkodzie aby zarejestrowani użytkownicy napisali do autora z zapytaniem o najnowszą betę.
[#9] Re: Nowy Frogger czy tylko GUI?

@MaaG^dA, post #7

Sądzę raczej, że to brak czasu/chęci na skończenie... Wiem, że Elfu coś tam zmieniał jeszcze...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem