kategoria: A500
[#1] Amiga 500 rozebrana
Na EEVBlogu jest wideo z rozbiorki Amigi 500.

Zapewne nic nowego dla forumowiczow, jednak ogladalo mi sie calkiem przyjemnie.

http://www.eevblog.com/2013/03/13/eevblog-438-amiga-500-retro-computer-teardown/
[#2] Re: Amiga 500 rozebrana

@int21h, post #1

Dobra rozbiórka Amigi - uczciwe omówienie spostrzeżeń odnośnie detali i niuansów konstrukcji Amigi 500 zastosowanych przez Commodore, bez zbytniego wmieszania w to sentymentu. Podobają mi się rozbiórki sprzętu w wykonaniu Dave-a Jonesa z jego charakterystycznym opowiadaniem o detalach konstrukcji danego sprzętu. :) Fajnie, że dodałeś tutaj ten link do EEVBlog, bo film znam od kilku m-cy i właśnie sam pomyślałem, aby podać tu link do niego.

Ostatnia aktualizacja: 14.12.2013 04:26:39 przez CJ Warlock
[#3] Re: Amiga 500 rozebrana

@CJ Warlock, post #2

Witam
Tutaj jeszcze jeden filmik z rozbiórki amigi 500 rev 5 i kilka zdjeć w wysokiej rozdzielczości:

link

Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem