[#1] Uzywana Obudowa
Jaka jest rozsądna cena za obudowe ( uzywaną ) do amigi 1200m Mam zamiar kupic ale sie nie orientuje w cenach a nie chcialbym przeplacic.
Za pomoc z góry dzięki
[#2] Re: Uzywana Obudowa

@Martins 3000, post #1

A dokladnie o jaka obudowe Ci chodzi? Ja mgoe oddac za darmo- mam jedna desktop, w niezgorszym stanie...

[#3] Re: Uzywana Obudowa

@Lord_10up, post #2

Dzięki bardzo , ale chodzi mi o taką do której bede mógł włożyc cd-rom zasilacz 200 itd.

PS. Masz może standardową klawiature do ami? moge kupic
[#4] Re: Uzywana Obudowa

@Martins 3000, post #3

Rozumiem- czyli szukasz towerki. Ale na upartego mozna cd roma wlozyc do desktopa i zasilacz powiedzmy od laptopa;) NIestety, ale klawiatury amigowej nie posiadam.

[#5] Re: Uzywana Obudowa

@Martins 3000, post #1

Np. Allegro. Obudowa Gift z zasilaczem oraz interfejsami: zasilania i klawiatury: 70,-zł. Tyle dałem gdzieś koło marca zeszłego roku.
[#6] Re: Uzywana Obudowa

@Lord_10up, post #2

Witam.
Za ile bylby ten desktop i oczywiscie z klawiatura.
Kontakt na priv. txd@wp.pl
Pozrawiam.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem