[#1] opcja SNAPSHOT w Workbenchu 3.9
Witam!
Ostatnio zauwałyłem ze nie działa mi opcja SNAPSHOT>ALL w Workbenchu 3.9.
Ustawie sobie ładnie okienko i inonki, potem wybieram opcje snapshot i dysk zapisuje ale gdy je zamkne i otworze ponownie to wszystko jest porozwalane a nie tak jak ustawiłem!
Czy ktoś z Was wie w czym problem?

[#2] Re: opcja SNAPSHOT w Workbenchu 3.9

@martinflash, post #1

a czy ten katalog (okienko) ma swoją własna ikonkę? jeśli nie to normalne, że WB nie zapisuje jego pozycji.
[#3] Re: opcja SNAPSHOT w Workbenchu 3.9

@R-Tea, post #2

Ma swoją własną ikonkę, bo gdyby nie miał to jak miałbym to otworzyć?

[#4] Re: opcja SNAPSHOT w Workbenchu 3.9

@martinflash, post #3

Bo może to jest ikonka default, sprawdź w ENVARC:SYS def_*

[#5] Re: opcja SNAPSHOT w Workbenchu 3.9

@martinflash, post #3

To może być ikonka domyślna, tak jak to napisał Skolman. A wtedy to nie jest "jego własna" ikonka a mimo to katalog mozna otworzyć dwuklikiem na ikonce. Tak działa WB. Wejdx do katalogu nadrzędnego wzgledem tego, o którym mówimy, jakims filemanagerem Directory Opus, FileMaster etc. i, zakładając że twój katalog nazywa sie np. abc, sprawdż czy jest tam tez plik abc.info. Jesli nie ma, to problem rozwiązany.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem