[#1] Gdzie jest plik bootujący Workbencha 3.1?
WItam. Mam taki problem. Kiedyś (jakieś pół roku temu) stwierdziłem, że pobawię się w emulację CD32 na mojej A1200. Zainstalowałem w tym celu IDEfix CD32 Emulator. Dopisał on jednak jakąś linijkę (albo ja dopisałem nie pamiętam :/) polecenia która niby była potrzebna w jakimś pliku systemowym. Po tym fakcie za każdym razem jak uruchamia się Amiga (workbench) pokazuje mi się okienko nazywające się : "IDEfix-CD32-Emulator-Support-Request" w którym pojawia się pytanie: "Which guide viewer should be used?". W dolnej części okienka mam trzy przyciski do wyboru" "AmigaGuide" , "MultiView" i "Abort". Które kolwiek nie nacisnę i tak workbench się uruchamia bez problemu, natomiast mnie denerwuje sam fakt pojawiania się tego okienka :[ - mam już go dość bo pauzuje proces ładowania AmigaOS. Moja prośba więc brzmi: Jak wykasować to okienko? Gdzie jest plik w systemie, w którym po edycji mogę wymazać szkodliwą linijkę? W ogóle chcę usunąć z mojej Amigi program IDEFIX CD32 Emulator, gdyż od kilku misięcy mam już A CD-32 i jest mi on zupełnie zbędny! Proszę o pomoc...

Pozdrawiam

Azzorek

[#2] Re: Gdzie jest plik bootujący Workbencha 3.1?

@Azzorek, post #1

Wyślij mi twoje startup-sequence i user-startup na maila, to postaram się poprawić tak aby tego okienka nie było.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem