[#1]
Gdzie jest plik bootujący Workbencha 3.1?
WItam. Mam taki problem. Kiedyś (jakieś pół roku temu) stwierdziłem, że pobawię się w emulację CD32 na mojej A1200. Zainstalowałem w tym celu IDEfix CD32 Emulator. Dopisał on jednak jakąś linijkę (albo ja dopisałem nie pamiętam :/) polecenia która niby była potrzebna w jakimś pliku systemowym. Po tym fakcie za każdym razem jak uruchamia się Amiga (workbench) pokazuje mi się okienko nazywające się : "IDEfix-CD32-Emulator-Support-Request" w którym pojawia się pytanie: "Which guide viewer should be used?". W dolnej części okienka mam trzy przyciski do wyboru" "AmigaGuide" , "MultiView" i "Abort". Które kolwiek nie nacisnę i tak workbench się uruchamia bez problemu, natomiast mnie denerwuje sam fakt pojawiania się tego okienka :[ - mam już go dość bo pauzuje proces ładowania AmigaOS. Moja prośba więc brzmi: Jak wykasować to okienko? Gdzie jest plik w systemie, w którym po edycji mogę wymazać szkodliwą linijkę? W ogóle chcę usunąć z mojej Amigi program IDEFIX CD32 Emulator, gdyż od kilku misięcy mam już A CD-32 i jest mi on zupełnie zbędny! Proszę o pomoc...
Pozdrawiam
Azzorek