[#1] Kolorowe ikony wb 3.9
Mam taką dziwną sytuację ,kiedyś pamiętam udało mi się to jakoś naprawić ale teraz nie pamiętam jak,

w wb 3,9 są kolorowe ikony ale po zainstalowaniu cgx4 ikony są jakieś takie dziwne parokolorowe(paskudne) niezależnie czy mam 256 czy 16m kolorów na blacie.

jak to naprawić ?
[#2] Re: Kolorowe ikony wb 3.9

@damianx, post #1

A nic nie podmieniło icon.library?
[#3] Re: Kolorowe ikony wb 3.9

@damianx, post #1

Sprawdź w Prefs/Workbench, czy nie przestawiła ci się opcja "Wyłącz nowe ikonki". Jak jest zaptaszkowana, to wtedy robią się takie biedne właśnie.
[#4] Re: Kolorowe ikony wb 3.9

@Mordimer, post #3

Tam sprawdziłem w pierwszej kolejności ,tak samo jak uzyj kolorów czy ikon magic wb ale żadne odhaczenie czy zaznaczenie nie wprowadza zmian
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem