[#1] Indi ECS a Gloom Deluxe
Witam serdecznie.

Czy ktoś ma pojęcie jak ustawić żeby w tej grze pracowała emulacja graffiti z indi ecs?
Czy działa juz po uruchomieniu? W opcjach uruchamiania tego nie widzę a według informacji z netu ta gra wspiera graffiti.
[#2] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@Sosabowski, post #1

Albo jest coś w tooltype'ach albo trzeba ustawić c2p na odpowiedni w ustawieniach RTG gry.
[#3] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@Sosabowski, post #1

Odpaliłem i nie znalazłem żadnych opcji ani tooltypów do Graffiti (w NEMAC IV jest opcja).

Może wymagana jest graffiti.library dostępna w tu

Chyba, że pojawia się jakaś opcja przy trybie "Gloom on Screen" i wyborze rozdzielczości.
[#4] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@BULI, post #3

Siedziałem nad tym wczoraj trochę i dochodzę do wniosku, że komuś się to chyba pomyliło z iGlasses. Gloom nie ma wersji ani na Graffiti ani na Indivision ECS ...i o ile Gloom SE odpali się na ECS w trybie EHB o tyle Deluxe wymaga AGI.

Ostatnia aktualizacja: 04.04.2013 09:59:19 przez _arti
[#5] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@_arti, post #4

No właśnie ja też siedziałem nad tym tematem cały wieczór i nic. Komuś coś sie chyba pomyliło, choć plotek w necie że gloom deluxe wspiera graffiti jest sporo.
[#6] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@Sosabowski, post #5

Spróbuj obadać to
[#7] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@_arti, post #4

Być może pomyłka, ale na stronie Jensa (producenta karty) jest napisane jak byk.
[#8] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@BULI, post #6

Nic uzytecznego tu nie ma ;)
[#9] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@_arti, post #8

No więc dalej mamy zagwozdkę, być może gloom może działać pod graffiti na byle jakim procku całkiem fajnie z tym ze nikt tego jeszcze nie zbadał.
[#10] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@Sosabowski, post #9

Jakby działał toby w manualu wspomnieli cosik o tym, a tam cicho sza.
[#11] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@Sosabowski, post #9

A jak zainstalujesz graffiti.library to prze opcji Gloom on screen i wciśnięciu screen mode nie pojawi się na liście tryb Graffiti?
[#12] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@BULI, post #11

Niestety.
[#13] Re: Indi ECS a Gloom Deluxe

@Sosabowski, post #1

Jeśli Jens ma na swojej liście Glooma, to może się podzieli swoim źródłem? W instrukcji ani słowa o graffiti.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem