[#1] Amiga 500 i karta TV pinnacle
Witam!
W jaki sposób mogę uzyskać najładniejszy obraz z Amigi 500 na monitorze od PC (grzyba) puszczając sygnał video do karty TV Pinnacle od PC.
Zrobiłem to przez modulator i potem chinchem do karty TV i za ładnie to to nie wygląda. Czy jest możliwość uzyskania obrazu zbliżonego do monitora 1084S na tym monitorze? Scandubler od Amigi 1200 Elbox zewnętrzny chyba odpada? Wiem że jest ladny obraz z Amigi 500 na TV z wejściem EURO, uzyskany za pomocą kabla od portu VIDEO. Pytnie czy mogę przerobić taki kabel na S-VIDEO lub chincha żeby mieć ładny opbraz?

[#2] Re: Amiga 500 i karta TV pinnacle

@martinflash, post #1

Zîâcze EURO posiada wszystkie sygnaîy video i audio.
W sklepach sâ odpowiednie przejôciówki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem