[#1] Kabel RGB Amiga1084S
Słuchajcie, potrzebuję 3 sztuk kabla jak w opisie. Potrzebne mi to na wrocławskie DKiG. Jeśli ktoś może użyczyć do niedzieli będę dźwięczny.
[#2] Re: Kabel RGB Amiga1084S

@OSH, post #1

Jak ktoś z okolicy Częstochowy mógłby ode mnie odebrać, to chyba będę miał 3szt. na pewno mam 2szt.
[#3] Re: Kabel RGB Amiga1084S

@flops, post #2

Niestety, tak się nie uda...dzięki za chęć pomocy :) to muszą być ludzie z W4rocławia, albo Ci, którzy się wybierają na DKiG w sobotę...
[#4] Re: Kabel RGB Amiga1084S

@OSH, post #3

Ja mogę użyczyć jeden.
[#5] Re: Kabel RGB Amiga1084S

@OSH, post #3

Jak znajde wtyczke meska Dsub9 to dorobie ją do kabla AmigaRGB-Scart i bedziesz mial jeden kabel wiecej .
[#6] Re: Kabel RGB Amiga1084S

@Norbert, post #5

Będę zobowiązany. Sam mam 3 kable, ale dwa są uszkodzone, aczkolwiek działają (dają żółty obraz). Jeśli dacie radę dostarczyć dwa, to już będzie full opcja :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem