kategoria: A600
[#1] Ręczna instalacja FAT95 ?
Cześć
nie wiem dlaczego ale nie startuje mi instalator FAT95 czy ktoś mógłby powiedzieć gdzie i co skopiować żeby działało
muszę uruchomić kartę CF żeby przenosić dane :)
[#2] Re: Ręczna instalacja FAT95 ?

@QUAD, post #1

przenies FAT95 do katalogu L:
[#3] Re: Ręczna instalacja FAT95 ?

@QUAD, post #1

Hej Quad, looknij pod ten link :)

http://www.ppa.pl/sprzet/amiga-600-1200-i-czytnik-kart-compact-flash.html
[#4] Re: Ręczna instalacja FAT95 ?

@biax, post #3

elo :)
właśnie według tego manuala robiłem
muszę jeszcze pokombinować bo coś mi to nie działa.
[#5] Re: Ręczna instalacja FAT95 ?

@QUAD, post #4

U mnie ten instalator działał tak samo (wyglądało jakby nie działal) :) Po restarcie kompa CF-ka była już widzialna ...
[#6] Re: Ręczna instalacja FAT95 ?

@biax, post #5

Czyli żadne okienko nie wyskakuje ?
[#7] Re: Ręczna instalacja FAT95 ?

@QUAD, post #6

u mnie nic nie wyskoczyło, sprawdź tylko czy masz wszystko w Devs: i Devs:DOSDrivers.
[#8] Re: Ręczna instalacja FAT95 ?

@biax, post #7

Fakt nic nie wyskakuje ale się instaluje, nie rozumiem tylko dlaczego jest tam tyle katalogów z różnymi językami jak ani jedno zdanie się nie pokazuje :)
okazało się że karta cf, którą posiadam nie jest w FAT tylko w jakimś innym formacie a na szybko nie mogłem znaleźć czytnika, dzisiaj znalazłem zrobiłem formata i wszystko lata.

Dzięki wielkie za pomoc
[#9] Re: Ręczna instalacja FAT95 ?

@QUAD, post #8

FAT95 moze podawac komunikaty i błędy w jezyku jaki wybierzesz przy instalacji.
np. po dodaniu !scandisk do komentarza dowolnego pliku zostanie sprawdzony nosnik a komunikaty beda po polsku.

Ostatnia aktualizacja: 15.04.2013 16:48:05 przez Norbert
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem