[#1] Kickstarty po mojemu
Dziś troszkę pobawiłem się i dzięki temu wyposażyłem moje amigi w nowsze KS.
A500 w 3.1 a A1200 dla odmiany w 3.1 ;)
Sprawdzałem także KS 2.0 ale nie robiłem zdjęć.

W A1200 to na razie prototyp i ten sterczący kabelek pozostał po czym innym i nie jest potrzebny.

[#2] Re: Kickstarty po mojemu

@11111olo, post #1

Super. A patrzyłeś może na projekt "zmieniacza" kickstartow do A500 programowalnego z poziomu linii poleceń? Kiedyś się przymierzałem ale nie miałem czasu skończyć projektu...
[#3] Re: Kickstarty po mojemu

@mallorn, post #2

A masz link do tego?
[#4] Re: Kickstarty po mojemu

@11111olo, post #3

koło 12 jak wrócę do domu to poszukam.
[#5] Re: Kickstarty po mojemu

@mallorn, post #4

[#6] Re: Kickstarty po mojemu

@zyga64, post #5

OK... dzięki :D
[#7] Re: Kickstarty po mojemu

@mallorn, post #6

Ale to jakiś programator kości, do tego bez schematów.
[#8] Re: Kickstarty po mojemu

@11111olo, post #7

Prawda, że próbujesz wyprowadzić tutejszych forumowiczów z równowagi ?
Schemat jest w archiwum. Jest to obrazek w formacie IFF ILBM. Czyli w formacie amigowskim.
Nie napiszę jaka to nazwa pliku. Hint: amiga nie używa rozszerzeń do "zgadywania" typu pliku.

Dokumentację na amidze przyjęło się tworzyć w formacie AmigaGuide. Pod windowsem można uzyć do jej czytania tego: http://aminet.net/package/misc/emu/winguide. Gdybyś przeczytał załączoną dokumentację nie pisałbyś głupot.
[#9] Re: Kickstarty po mojemu

@zyga64, post #8

Napisałem głupoty bo faktycznie jest schemat.
Po prostu nie mogę się przyzwyczaić do tego "dziwnego" komputera ;)

Możliwe że któregoś z forumowiczów wyprowadziłem z równowagi i jeśli tak się stało to przepraszam. Nie miałem na celu nic podobnego.
[#10] Re: Kickstarty po mojemu

@11111olo, post #9

Wiem, że to nie na temat, ale nie mogę się powstrzymać.
Nie uważacie, że z każdym nowym postem użytkownik 11111olo wygląda coraz bardziej rewelacyjnie
[#11] Re: Kickstarty po mojemu

@Kitech, post #10

He, he.

Chociaż jedno mi wychodzi ;)
[#12] Re: Kickstarty po mojemu

@Kitech, post #10

On już dawno był rewelacyjny, tyle, że wcześniej działał na polu C-64... a teraz postanowił jak widać liznąć Amigi :)
[#13] Re: Kickstarty po mojemu

@Kitech, post #10

Hehe, przez te jego awatary nie mogę się skupić na treści postów
[#14] Re: Kickstarty po mojemu

@Radek_Cz, post #13

i o to chodzi
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem