[#1] ahi ppc
Mam BPPC i mediatora z sb128. Instalowalem ahi z MMCD i uzylem opcji install ppc device v5.7. Do obslugi PPC mam WarpUp i ppclibemu. Przy odpalaniu preferencji AHI krzyczy ze nie moze otworzyc ahi.device v4. ahi.device w wersji PPC ma ikone projekt a nie tool jak w wersji na 68k, zmienialem jej na tool ale nic nie pomoglo. device znajduje sie w odpowiednim miejscu, czyli w devs: pomocy Pod czym chodzi to ahi.device pod wup czy pup?

Ostatnia modyfikacja: 20.01.06 08:31
[#2] Re: ahi ppc

@Fazior, post #1

Kiedyś miałem podobny problem. Zdaje się, że stery ppc są dla MorphOSa i należy używać tych dla m68k.
[#3] Re: ahi ppc

@Fazior, post #1

ja mialem ahi ppc w wersji dla pupa i działało wyśmienicie (dbpro po prostu szalał ;) ), niestety to ahi wiesza się przy włączonym innym programie pod ppc więc jeśli zajmujesz się muzyką to zrób sobie oddzielny skrypt uruchomieniowy bez proggsów ppc
[#4] Re: ahi ppc

@Kitech, post #2

Nom ahi jako takiego dla os 3.x nie bylo w pelni pod ppc

[#5] Re: ahi ppc

@AmiChris, post #4

No to lypa, dzięki panowie. A może któryś z was wie co może być z warp3d w moim 2 poście? Oplaca sie wogole uzywac ppclibemu?

Ostatnia modyfikacja: 20.01.06 10:07
[#6] Re: ahi ppc

@Fazior, post #5

opłaca się, chociaż nieliczne programy PUP nie chodzą pod tą emulacją
[#7] Re: ahi ppc

@wali7, post #6

Tylko że nijak Warpa3d razem z ppclibemu nie moge odpalic
[#8] Re: ahi ppc

@Fazior, post #1

Pod AmigaOS 3.x AHI działa tylko na oryginalnym PowerUP, ale to i tak jest lipa. Jak chcesz mieć naywne AHI na PowerPC nie mając BVisionPPC to odpal sobie MorphOS 0.4

Ostatnia modyfikacja: 21.01.06 04:25
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem