[#1] SPRZEDAM MYSZ DO AMIGI
Witam
Założyłem aukcje dla osob zainteresowanych.
Oto link: http://allegro.pl/show_item.php?item=82719669
[#2] Re: SPRZEDAM MYSZ DO AMIGI

@Darek123, post #1

to nie idzie tego wpisać na giełdzie?

[#3] Re: SPRZEDAM MYSZ DO AMIGI

@Darek123, post #1

Właśnie używam takiej i moim zdaniem to najlepsza mycha na świecie

[#4] Re: SPRZEDAM MYSZ DO AMIGI

@Darek123, post #1

"Mysz była używana w AMIDZE 600 lecz będzie też pasować do modelu 1200

Pod spodem posiada przełącznik na PC, wiec na normalnych komputerach też działa."

Czyż to nie piękny tekst? ;)

[#5] Re: SPRZEDAM MYSZ DO AMIGI

@Darek123, post #1

Cytat z opisu aukcji: Mysz była używana w AMIDZE 600 lecz będzie też pasować do modelu 1200
Pod spodem posiada przełącznik na PC, wiec na normalnych komputerach też działa.

Normalne komputery rulez!

[#6] Re: SPRZEDAM MYSZ DO AMIGI

@Darek123, post #1

O co chodzi z tym przełącznikiem? To jakaś własna przeróbka, czy może wychodziła jakaś limitowana Amigowo-pecetowa wersja? Wygląda jak standardowy gryzoń do Amigi.

[#7] Re: SPRZEDAM MYSZ DO AMIGI

@Prince, post #6

Takich myszek mialem kilka z przelacznikami a zostala mi jedna. Nie obchodzi mnie czy dziala z "normalnymi komputerami" wazne ze dziala z Amiga.

[#8] Re: SPRZEDAM MYSZ DO AMIGI

@Prince, post #6

To wcale NIE JEST przełącznik Amiga/pc !!! Może działa z pc, ale wątpić. Miałem też taką, a przełącznik jest opisany AM/AT. Ale nie jest to Amiga/pc tylko AMiga/ATari. Podobnie jak w myszce optycznej Golden Image do Amigi i Atari
[#9] Re: SPRZEDAM MYSZ DO AMIGI

@elt, post #8

Czyli Atari jest normalnym komputerem a Amiga niezwykłym ;)

[#10] Re: SPRZEDAM MYSZ DO AMIGI

@elt, post #8

Ja mowie o tej myszce, co ja mam- jest Amiga-PC.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem