[#1] Amiga Forever
Witam!
Pare lat temu pracowałem z cudownymi komputerami jakimi są Amigi. Niestety moja Amisia 1200 sie zepsuła. Nie orientuję się czy ktokolwiek produkuje jakieś nowe modele. Jeśli tak, to pewno sobioe kupię. Wiem tylko że jest AmigaOS 4.0, ale nic mi z niego bo nie mam Amigi. Może orientuje się ktoś czy są jakieś nowe modele, albo czy ma ktoś ROM do A1200 bo to on się chyba zepsuł.

Pozdrawiam

KALA

[#2] Re: Amiga Forever

@KALA, post #1

[#3] Re: Amiga Forever

@KALA, post #1

Polecam zerkniecie do dzialu AmigaFAQ. Sklep, gdzie mozesz nabyc nowe modele (oraz przerozny sprzet do "klasycznych" Amig) jest tu. Czesci mozesz tez szukac na Allegro i innych stronach z aukcjami - akurat ROMy do A1200 zdarzaja sie tam czesto.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem