kategoria: A600
[#1] Podziękowania za pomoc Rozbudowa A600 Opole
Chcialem wszytkim podziękować za pomoc jaką okazaliscie mi przy tym wątku.... Teraz kiedy już sam formatuje i oczyszczam cf pod diskpart oraz partycjonuje i formatuje cf i spkojnie nagrywam sobie sam workbench dodając nawet parę gierek z swojej kolekcjii np; Wings of Fury czy Teenagent czuję się bohaterem ze swoja Amigą. Jednak jak teraz czytam moje odpowiedzi i pytania z wątku rozbudowa amigi 600 Opole to naprawdę PODZIWIAM WSZYSTKICH za spokój i wyrozumiałość dla tych moich teraz już nawet komicznych dla mnie wypowiedzi. Choć ciągle jestem na poczatku mojej zabawy z AMIGĄ to teraz już przynajmniej rozumiem większość podpowiedzi forumowiczow. Dziękuję przede wszystkim panu 11111olo, panu conrdd, panu Radek_Cz redaktorom oraz moderatorom forum oraz wszystkim którzy starali się mi pomóc.

Dziękuję i pozdrawiam:D

Ostatnia aktualizacja: 23.05.2013 21:46:09 przez heniek29cr
[#2] Re: Podziękowania za pomoc Rozbudowa A600 Opole

@heniek29cr, post #1

Nie zauważyłem niczego komicznego w Twoich pytaniach. Każdy kiedyś zaczynał. Powodzenia na na nowej drodze życia :)
[#3] Re: Podziękowania za pomoc Rozbudowa A600 Opole

@heniek29cr, post #1

E no, bez przesady pomysł Nie każdy jest alfą i omegą pomysł
P.S. Grałeś w Superfroga? pomysł Jak nie, to polecam OK
[#4] Re: Podziękowania za pomoc Rozbudowa A600 Opole

@parallax, post #3

Mam superfroga ale narazie tylko na dyskietkach ale fakt gierka super.:D Narazie bawię w instalacje moich ulubionych tytułów na hdd tzn.cf coś wspanialego jak to wszytko pięknie dziala. ... Pozdr.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem