Naszła mnie ochota, aby zainstalować BB2...
No to wziąłem i zainstalowałem...
Teraz system się nie bootuje, widać żółty ekran.

Wcześniej miałem BB1 i chodziło elegancko, miałem wyłączony moduł odpowiedzialny za standardowy kontroler IDE (mam FastAte2), modułów tych było 6. Zainstalowałem BB2, odrazu wszedłem do Libs:39/ i skasowałem moduły. Następnie w Devs: zmieniłem nazwe AmigaRomUpdate na AmigaRomUpdate.bb1, a AmigaRomUpdate.bb2 na AmigaRomUpdate. Wszedłem do Libs:39/ i skasowałem te moduły. Odpaliłem komendę RUX A1200, no i teraz jest 9 modułów, wpisałem wszystkie (oprócz modułu odpowiedzialnego za standardowy kontroler IDE) do s-s aby RemApollo je załączał. Czy o czymś zapomniałem? Teraz mam podczas drugiego bootu żółty ekran, i się resetuje, i w kółko. Czasami mój dysk niezałapuje więc zauważyłem mam ROM3.9, więc modułki się wczytują ok, próbowałem je wywalać (exec, shell) ale nadal to samo, może ktoś mi pomoże? Sprawdzałem też na starych modułach z BB1, i tak samo się wykrzacza (żółty ekran)
W s-s najpierw mam RemApollo, zgodnie z instrukcją. Później Ata3.driver, i inne patche...
W bb2 niema przypadkiem nowych bibliotek workbench.library i icon.library? Lecę na tych z BB2, gdyż w libsach niepojawiły się nowe.