[#1] Przejsciowka
Witam !
mam pytanie :
jaka przejsciowke do amigi 600 musze zastosowac jesli chce podlaczyc dysk twardy ale z komputera ( seagate 1,2 gb ) .
chyba chodzi o cale nie wiem nie znam sie na amigach :)
[#2] Re: Przejsciowka

@czuper, post #1

Przejsciowke z 3.5 na 2.5 cala. Chyba ze ten dysk jest z notebooka i jest juz 2.5". Do tego w A600 musi byc odpowiednia wersja kickstartu, wczesniejsze nie obsluguja dyskow wiekszych niz 40 mega (chyba - nie wiem na 100%). Zreszta bylo juz sporo watkow o tym na forum jak i na google. A poza tym dziwne jest stwierdzenie: "chce podlaczyc dysk twardy ale z komputera". Co to znaczy z komputera? Bo Amiga chyba komputerem jest chyba ze sa Amigi i komputery, wtedy ok;). Zreszta poprzegladaj dokladnie forum i grupy na google. Tam sa juz odpowiedzi na Twoje "dziwne" pytania, jak i na wiele innych ktore bedziesz chcial zadac.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem