[#1] czy ktoż z Was wykonał S-Video from the A520?
czy ktoż z Was wykonał S-Video from the A520? Poniżej link
Jeżeki ktoś z Was wykonał to jaki jest obraz? tak jak przez kabel EURO czy lepszy?

http://members.iinet.net.au/~davem2/overclock/a520.html

[#2] Re: czy ktoż z Was wykonał S-Video from the A520?

@martinflash, post #1

Z S-VIDEO obraz jest gorszy od Euro.

[#3] Re: czy ktoż z Was wykonał S-Video from the A520?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

jest porownywalny. Na dobrym TV nie widac roznicy. w mojej 600 robilem i dziala. trwalo to okolo 30 minut - w tym 1 piwo, 4 fajki dla uspokojenia rak
[#4] Re: czy ktoż z Was wykonał S-Video from the A520?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #2

To gdzi emogę kupić taki kabel: z jednej strony do Amiga Video a zdrugiej Composite (chinch)?

[#5] Re: czy ktoż z Was wykonał S-Video from the A520?

@martinflash, post #4

To w końcu chcesz mieć obraz przez chinch czy przez SVideo?
[#6] Re: czy ktoż z Was wykonał S-Video from the A520?

@kmilota, post #5

chcę miec obraz przez cokolwiek aby był ładny i w kolorze. Bo z modulatora to załadnie nie wygląda. Czyli kabel z wyjścia video na chinch lub S-video, ale koledzy piszą że na s-video niemożliwe bedzie.

[#7] Re: czy ktoż z Was wykonał S-Video from the A520?

@lotharek, post #3

Znaczy się jest obraz kolorowy?
Czy możesz wstawić tu screena albo wysłać mi na GG 2127045

[#8] Re: czy ktoż z Was wykonał S-Video from the A520?

@martinflash, post #6

No to polecam zakup dowolnego najtańszego genloka i będziesz miał sygnał wideo na czym tylko chcesz.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem