kategoria: Sprzęt
[#1] Joystick Cheetah Mach One
Widze jest jeden na Allegro Rzadka okazja. Nie do zajechania, na mikrostykach. Jak ktoś potrzebuje porządny joystick to polecam (bo ja mam już 3 takie) :o
[#2] Re: Joystick Cheetah Mach One

@Art, post #1

Promocja własnej aukcji czy kolegi ;)
[#3] Re: Joystick Cheetah Mach One

@BULI, post #2

Ani ani. Dobry Joystick to wszystko.
[#4] Re: Joystick Cheetah Mach One

@Art, post #3

Ani ani.
Nie znam, ale jak to dziołcha sprzedaje to może być zajechany.
If you know what I mean.
[#5] Re: Joystick Cheetah Mach One

@Shoonay, post #4

Toż to szowinizm
[#6] Re: Joystick Cheetah Mach One

@BULI, post #5

dobry joystick to można kupić tu: http://www.arcadeshop.de/

Polecam marki SANWA i Seimitsu.
[#7] Re: Joystick Cheetah Mach One

@dior, post #6

elektronike i kabelek z wtyczka od zwyklego joysticka i da sie elegancko to zlozyc ?
[#8] Re: Joystick Cheetah Mach One

@pyzio2, post #7

Elektroniki za wiele joy'ach to chyba nie ma :)

Chyyyba że autofire :)
[#9] Re: Joystick Cheetah Mach One

@dior, post #6

SANWA robi joye? Znam ich tylko od strony radyjek rc, moje najstarsze radyjo to 2 kanałowa SANWA właśnie, działa już 20 lat:).
[#10] Re: Joystick Cheetah Mach One

@fazior, post #9

Wyprowadzenia są, jak w zwykłym joysticku, trzeba tylko podłączyć do kabla od jakiegoś joya albo przygotować kabel samemu. To jest sprzęt wykorzystywane np. do składania arcade kabinetów. Są świetnie wyważone, wykonane precyzyjnie. Niebo a ziemia porównując do starych :)

polecam stronkę:

http://www.kowal.itcom.pl/ArcadeParts.htm

Koleś opisał wszystko od A do Z.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem