[#1] kompatybilnosc
Co jest bardziej kompatybilne z klasykiem UAE, AROS czy MorphOS?

[#2] Re: kompatybilnosc

@vi-bee, post #1

UAE.

[#3] Re: kompatybilnosc

@_arti, post #2

Mialem kontakt tylko z UAE. Dziala mi na tym srednio co drugi program. To normalne czy o czyms nie wiem?

[#4] Re: kompatybilnosc

@vi-bee, post #3

Zalezy jaki program Dziwne w sumie, bo mnie swego czasu chodzio prawie wszystko, co odpalilem. Moze cos nie tak w konfiguracji?

[#5] Re: kompatybilnosc

@vi-bee, post #3

Używam gotowej plikopartycji AmigaSYS i chodzi mi prawie wszystko co zainstaluje (playery,edytory graficzne i tekstoew,programy do pracy w necie,itp).

[#6] Re: kompatybilnosc

@vi-bee, post #1

UAE - Tak, w 99%
AROS - Nie, 0%. To jest tylko klon AmigaOS.
MorphOS? - Tak, w 70%. Gdyby powstal sterownik AGA dla wersji MOS Classic to byloby 95%.
[#7] Re: kompatybilnosc

@_arti, post #4

Juz jest ok. Po zainstalowaniu AmiKita, zrobilem porzadek w WBStartup i widocznie wywalilem cos potrzebnego. Zainstalowalem od nowa i chodzi prawie wszystko, ale powiedzialbym, ze to jest 90%. A 95% kompatybilnosci klasyk ma sam ze soba :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem